CEREDIN SUPER 40 SL, un erbicid consacrat si foarte util in combaterea buruienilor cu frunza lata

Scris de Echipa Alcedo

Ceredin SuperBuruienile din culturi reprezinta o problema majora pentru toti fermierii, asadar pentru acest lucru Alcedo vine in sprijinul dumneavoastra cu CEREDIN SUPER 40 SL. Este un erbicid sistemic selectiv, postemergent, util in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau, orz, orzoaica si porumb.Complementaritatea puternica a celor doua substante active (acid 2,4-D si dicamba) asigura o eficacitate ridicata a produsului. Dupa tratament, cele doua substante active din compozitia produsului sunt absorbite rapid prin frunze si radacini si opresc cresterea si dezvoltarea buruienilor dicotiledonate, provocandu-le uscarea.

Pentru grau se aplica in doza de 1,0 l/ha, postemergent, cand graul este in faza de infratire pana la formarea primului internod, iar buruienile dicotiledonate au 2-4 frunze.

Pentru culturile de orz si orzoaica se aplica in doza de 1,0 l/ha, postemergent, cand orzul este in faza de infratire-panala formarea primului internod, buruienile dicotiledonate au 2-4 frunze, iar palamida (Cirsium) este sub 10-15 cm inaltime.

Produsul se aplica in doza de 1 l/ha, cand porumbul are pana in 4-6 frunze, buruienile au 2-4 frunze, iar palamida este sub 10 cm inaltime. In functie de zona si starea de imburuienare a culturilor, CEREDIN SUPER 40 SL se poate aplica in amestec cu unul dintre erbicidele antigramineice postemergente, omologate pentru porumb (Astral 40 SC in doza de 1,5 l/ha).

CEREDIN SUPER 40 SL se aplica numai cu mijloace de erbicidat terestre, in volume normale de apa (250-400 l apa/ha) si pe timp linistit, pentru evitarea imprastierii pe culturile si terenurile invecinate unde poate provoca efecte fitotoxice. Se recomanda ca erbicidarile sa fie facute cand temperatura ambianta este mai mare de 8ºC.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui produs, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.