CEREDIN FORTE 464 SL si STARANE, succes garantat impotriva buruienilor cu frunza lata din grau si porumb

Aveti probleme cu buruienile cu frunza lata in culturile de grau si porumb si nu stiti ce erbicid sa utilizati? ALCEDO va ofera solutia optima: CEREDIN FORTE 464 SL si STARANE, doua erbicide cu spectru larg de actiune si cu eficacitate foarte ridicata. Ce le diferentiaza totusi? Perioada de aplicare. Daca la grau, CEREDIN FORTE 464 SL se aplica de la faza de infratire pana la formarea primului internod, STARANE poate fi aplicat de la faza de infratire si pana la aparitia spicului. Pentru fermierii care se confrunta cu o imburuienare timpurie, CEREDIN FORTE 464 SL se aplica in doza de 0,8-1,0 l/ha. In cazul unei imburuienari tarzii sau in solele unde dominante sunt buruienile precum turita si rugii de camp, STARANE poate fi aplicat in doza de 0,8 l/ha singur sau 0,4 l/ha asociat cu erbicidele din familia RIVAL (Rival Star 75 GD si Rival Superstar 75 GD). Si pentru ca sunt doua erbicide complete si complexe, ele pot fi aplicate si la porumb, de la stadiul de 2 frunze si pana la 6 frunze, in doza de 1 l/ha. In plus, STARANE este agresiv si impotriva buruienilor perene precum, volbura si palamida.

Puteti achizitiona acest produse singure sau puteti opta pentru pachetele tehnologice, beneficiind de un pret avantajos. Pentru a vizualiza oferta noastra, dati click aici http://www.alcedoltd.ro/produse/promotii/oferta-speciala-primavara/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.