Cea mai buna metoda de realizare a plusului de proteine la grau: Aplicarea de FoliMAX N-Progress!

Asa cum v-am promis in newsletterele trecute, revenim cu informatii noi despre ce lucrari tehnologice am realizat, dar si ce produse am mai aplicat pe platforma de testare ”ATELIER ALCEDO” de la Deveselu, jud Olt. Asadar, pe data de 11.05.2019 am aplicat fertilizantul foliar, FoliMAX N-Progress, in doza de 20 litri/hectar. Vizate au fost soiurile de grau ameliorator: BOLOGNA, IZALCO si soiurile de grau dur: ANVERGUR, DIADUR. Aceste soiuri au un potential ridicat de productie, cu indici de calitate exceptionali si un continut ridicat de proteina de peste 13,5%.
La soiurile de grau, cea mai buna metoda de realizare a plusului de proteina este aplicarea produsului FoliMAX N-Progress, prin efectuarea tratamentelor cu utilaje de precizie, in mai multe repetitii (2-3, in functie de evolutia din camp).
Aceasta metoda recunoscuta international ne permite sa facem cele mai bune recomandari fermierilor nostri. Dupa recoltare, cu ajutorul aparaturii performante vom determina indicii de calitate pentru fiecare soi in parte.
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre FoliMAX N-Progress, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau sa ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.