Ce trebuie sa utilizati pentru a scapa de bolile din culturi?!

Scris de Echipa Alcedo

Topsin 500-SCCombaterea bolilor din culturi trebuie privita ca un sistem integrat prin cultivarea de hibrizi toleranti, tratarea semintelor inainte de semanat, evitarea fertilizarii unilaterale si cu doze mari de azot, semanatul in epoca optima, respectarea densitatii, mentinerea culturii curata de buruieni, efectuarea tratamentelor in vegetatie, etc. Unele dintre bolile care produc pagube majore culturilor sunt: fainarea, rugina, septorioza, fuzarioza, helmintosporioza, arsura frunzelor, dar si putregaiul alb, cenusiu, negru si alternarioza.

Pentru a combate toate bolile enumerate mai sus, Alcedo va recomanda sa utilizati Topsin 500 SC. Produsul are actiune fungicida, de contact si sistemica, fiind absorbit de plante prin frunze si radacini, avand un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor, cu infectie de suprafata si sistemica. Fungicidul Topsin 500 SC se foloseste in doza de 1,250 l/ha pentru culturile de grau si orz, iar pentru floarea-soarelui si rapita 1,4 l/ha.

Pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa va protejati culturile cu Topsin 500 SC, il puteti cumpara de la reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.