Ce solutii de erbicidare avem in aceasta toamna pentru culturile de cereale paioase?

Scris de Echipa Alcedo

Conditiile meteorologice din aceasta perioada (temperaturi mai ridicate decat cele obisnuite, precum si precipitatii) favorizeaza aparitia buruienilor in culturile de cereale paioase semanate in toamna. Erbicidarea inca din toamna este cea mai buna strategie pentru a scapa de infestarea cu buruieni si a avea culturi dezvoltate armonios, deoarece, dupa cum am putut vedea si in acest an, erbicidarea in primavara poate fi dificila sau chiar imposibil de realizat din cauza precipitatiilor.

Ce solutii de erbicidare avem in aceasta toamna?

Produs in Romania, la ALCHIMEX, pe o linie de productie de ultima generatie, RIVAL TOP 20 SG este un erbicid dedicat combaterii buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de cereale paioase. Eficacitatea este maxima cand este aplicat pe buruieni tinere, aflate in stadiul de crestere activa, respectiv in faza de 2-4 frunze pentru buruienile anuale sau rozeta pentru cele perene. Buruienile mai putin sensibile si cele aflate intr-un stadiu avansat de crestere raman pitice si nu concureaza plantele de cultura in absorbtia apei si substantelor nutritive.

Mai multe detalii privind modul de utilizare si dozele recomandate gasiti aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO