Ce solutie eficienta pentru erbicidarea in toamna a culturilor de cereale paioase va oferim?

Erbicidarea din toamna a fost adoptata in tot mai multe ferme pe fondul schimbarilor climatice pe care le vedem cu ochiul liber.

O solutie eficienta, cu protectie de lunga durata, v-o ofera erbicidul RIVAL TOP 20 SG de la ALCHIMEX, in doza de 30 g/ha, la culturile de grau, orz, triticale si ovaz, pentru combaterea buruienilor cu frunza lata, anuale si perene.

Este un erbicid care se aplica atat in toamna, cat si in primavara, cand buruienile sunt rasarite in masa, peste 70% si sunt in faza optima (2-4 frunze), iar plantele de cereale sunt in faza de vegetatie, din stadiul de 3 frunze pana la faza de aparitie a frunzei stindard (BBCH 12-39).

Eficacitatea este maxima cand este aplicat pe buruieni tinere, aflate in stadiul de crestere activa, respectiv in faza de 2-4 frunze (pentru buruienile anuale) sau rozeta (pentru cele perene). Buruienile mai putin sensibile si cele aflate intr-un stadiu avansat de crestere raman pitice si nu concureaza plantele de cultura in absorbtia apei si substantelor nutritive.

Tratamentele nu se aplica cand temperaturile sunt in scadere (sub 5°C) si la culturi stresate din cauza secetei, baltirea apei, atacului bolilor si daunatorilor.

Pentru a beneficia de un spectru mai mare de combatere a buruienilor puteti aplica, pe langa erbicidul RIVAL TOP 20 SG, a unuia dintre erbicidele FENOVA SUPER, SENIOR, KINARA sau ADIUNKT 500 SC, pe care le gasiti si in PACHETELE TEHNOLOGICE de la ALCEDO pentru CEREALE PAIOASE.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.