Ce soi de grau ofera rezultate bune, chiar si in conditii medii de tehnologie?

Graul este una dintre cele mai importante culturi din campania de toamna, iar reusita unei culturi depinde in primul rand de soiul pe care il veti alege.

Pentru aceasta toamna, specialistii ALCEDO recomanda soiul de grau BOLOGNA, ce se preteaza pentru diferite tipuri de sol si ofera rezultate bune chiar si in conditii medii de tehnologie.

Mai multe caracteristici ale soiului puteti citi aici: https://alcedo.ro/produse/bologna/

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.