Ce putem face pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale din culturile de rapita?

Scris de Echipa Alcedo

Stim cu totii ca buruienile sunt mai “lacome” in ceea ce priveste consumul de apa, ele supravietuind chiar si in conditii mai vitrege. In aceasta toamna, cand apa este si asa foarte putina in sol, daca mai apar si buruienile, dar si samulastra de cereale paioase, plantele de cultura ar fi intr-un mare pericol.

Deci ce putem face?

Trebuie sa aplicam un erbicid graminicid, asa cum este RANGO, in doza de 0.75 l/ha pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale (inclusiv samulastra cerealelor) si in doza de 1.5 l/ha pentru combaterea costreiului din rizomi (Sorghum halepense).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.