Ce produs puteti alege pentru furnizarea in optim a fosforului inca din primele stadii de vegetatie?

FoliMAX Maizy-IQ este fertilizantul inteligent ce poate fi aplicat foliar la culturile cultivate pe orice tip de sol, fiind solubil in apa cu pH alcalin si scazand pH-ul acesteia. Este omologat la floarea soarelui, porumb, rapita, cereale paioase, cartof, legumicultura si vita de vie.

Are un continut foarte ridicat de fosfor si contine, de asemenea, potasiu si magneziu. In plus, furnizeaza plantelor zinc, microelement cu rol foarte important, mai ales pentru cultura porumbului.

Se recomanda sa se aplice in doza de 3,0 – 5,0 litri/ha incepand cu faza de 4 frunze, intr-un volum de solutie de stropit de minim 250 litri/ha la majoritatea culturilor, la intervale de 10-14 zile intre tratamente. Atunci cand plantele au un foliaj redus sau la tratamentele preventive, doza maxima se poate reduce la jumatate.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.