Ce insecticid piretroid ajunge pe planta fara pierderi in atmosfera?

Scris de Echipa Alcedo

Vremea buna a luat o pauza scurta zilele acestea. La fel si insectele. Aceasta situatie se va schimba, mai devreme sau mai tarziu. Recomandarea noastra de astazi  este KARIS 10 CS un piretroid cu actiune de contact si ingestie asupra unei game largi de daunatori din culturile de rapita, grau, mazare, cartof si legumicultura.

De ce este o alegere iscusita? Pentru ca:

  • are actiune puternica de contact si ingestie asupra adultilor si a larvelor
  • are efect rapid si de soc
  • este compatibil cu majoritatea programelor de protectie a plantelor
  • este rezistent la actiunea razelor UV si a precipitatiilor
  • si nu in ultimul rand, ajunge pe planta fara pierderi in atmosfera.

Atentie! Tratamentele cu KARIS 10 CS se aplica la avertizare, in timpul perioadei de vegetatie. Pentru imbunatatirea eficacitatii este important ca produsul sa fie aplicat astfel incat sa se asigure acoperirea uniforma a plantelor cu solutie.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.