Ce hibrizi de porumb recomanda specialistii ALCEDO pentru 2021?

Daca ieri am vorbit despre hibrizii de floarea soarelui din PORTOFOLIUL de SEMINTE ISCUSITE, ne facem datoria si va prezentam astazi si hibrizii de porumb pe care ii recomanda specialistii ALCEDO, hibrizi performanti, cu genetica de ultima generatie, cu grupe FAO intre 260 si 400.

In sezonul ce urmeaza, gasiti la ALCEDO 5 hibrizi conventionali:

  • DANUBIO (DONAU SAAT)
  • MAS 49 P (MAS SEEDS)
  • RGT DRAGSTER (RAGT)
  • RGT HEXXAGONE (RAGT)
  • RGT HIMALAYAXX (RAGT)

Pe langa acestia, avem in portofoliul si un hibrid de porumb rezistent la cicloxidim – ALEXXANDRA DUO (RAGT).

Asadar, daca alegeti hibridul potrivit fermei dvs. si adaptati tehnologia la cerintele acestuia, nu aveti cum sa nu iesiti pe plus!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.