Ce hibrizi de floarea soarelui gasiti in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE?

Scris de Echipa Alcedo

Floarea soarelui este probabil cea mai raspandita planta oleifera de la noi din tara. Pentru primavara 2022, am pregatit 3 hibrizi iscusiti cu continut ridicat de ulei si acid oleic, de tip Clearfield sau Express, cu potential foarte ridicat de productie, cu toleranta ridicata la boli si bine adaptati la conditiile din tara noastra:

  • MAS 86 CP – hibrid Clearfield Plus de tip linoleic
  • RGT VOLLCANO – hibrid Clearfield Plus, de tip high oleic
  • RGT VOLLTER – hibrid cu tehnologie Express

Nu ramane decat sa alegeti hibridul potrivit fermei dvs., sa aplicati o tehnologie ca la carte si, la final, sa trageti linie pe plus!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.