Ce fungicid iti “salveaza” culturile de cereale si rapita de putregaiuri, patari si fainari?

Scris de Echipa Alcedo

Pentru fermierii care vor efectua in perioada urmatoare tratamente cu fungicide la culturile de rapita si cereale, noi va sugeram un fungicid sistemic pe baza de tebuconazol, substanta activa din grupa chimica a triazolilor. SALVATOR 25 EW, a doua denumire comerciala a produsului ORIUS 25 EW, are actiune preventiva, dar si curativa si eradicanta. Precizam ca absorbtia in tesuturi se face in maxim 2 ore de la aplicare, iar produsul se transloca acropetal si are o remanenta de aproximativ 3-4 saptamani. Combate bolile foliare si ale spicului din culturile de grau si orz si putregaiul uscat (Phoma lingam), alternarioza (Alternaria brassicae), putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) si fainarea (Erysiphe communis) din cultura de rapita.

Atentie! Pentru a preveni instalarea rezistentei patogenilor, se va evita aplicarea a mai mult de 2 tratamente cu SALVATOR 25 EW la aceeasi cultura si pe aceeasi suprafata intr-un sezon.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.