Ce folosim pentru corectarea rapida a deficientei de azot, in orice faza de vegetatie?

Scris de Echipa Alcedo

In ultima perioada am avut parte de ploi in majoritatea zonelor din tara, acum plantele au apa, dar au nevoie si de hrana pentru crestere si dezvoltare, deci si de azot.

Peste 50% din substanta uscata produsa de cereale se afla in boabe.

Aceasta perioada coincide in multe zone agricole cu umplerea boabelor la cereale, azotul fiind una dintre componentele determinante ale formarii substantei uscate si implicit a MMB-ului la cereale.

Ce recomanda specialistii ALCEDO pentru corectarea rapida a deficientei de azot, in orice faza de vegetatie?

FoliMAX N-Progress – Solutia EXCLUSIVA si ISCUSITA pentru nutritia foliara SIGURA A CULTURILOR AGRICOLE!

Este un ingrasamant foliar lichid cu doua forme tintite de azot, continand azot ureic cu efect instant si azot cu eliberare progresiva, conform nevoilor crescande ale plantelor de cultura. Fertilizantul foliar FoliMAX N-Progress permite plantelor sa beneficieze din plin de fiecare unitate de azot, fara pierderi prin levigare sau volatilizare, deoarece eliberarea azotului este progresiva si de durata.

FoliMAX N-Progress este un produs ISCUSIT ce promoveaza “principiul celor 4R” si sustine fertilizarea rationala respectand cele patru criterii:

sursa corecta  >  doza corecta  >  momentul corect  >  locul corect al aplicarii.

FoliMAX N-Progress sustine maximizarea eficientei utilizarii nutrientilor (NUE) cu atingerea potentialului maxim  de productie al culturilor, formulare sigura pentru furnizarea azotului in perioade calduroase si de consum critic al plantelor de cultura, fara formare de cristale pe frunze, fara arsuri ale plantelor.

Metabolizarea azotului este mai rapida si mai eficienta in zilele lungi si insorite, cu temperaturi de 15-18°C si in crestere, iar ciclul de metabolizare al azotului cu eliberare progresiva maximizeaza sinteza clorofilei si asigura cresterea recoltelor si calitatea acestora.

FoliMAX N-Progress este un produs pelicular, cu efect secundar de spreader sporind efectul produselor fitosanitare, cu o acoperire foarte buna a foliajului plantelor, reducand transpiratia si astfel protejand plantele pe perioadele de canicula reflectand o parte din radiatiile solare nocive.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.