Ce fertilizanti si biostimulatori va protejeaza culturile de seceta si arsita?

Scris de Echipa Alcedo

Prognoza meteo pentru urmatoarea perioada anunta vreme caniculara pentru mai multe regiuni agricole ale Romaniei. Stresul hidric este unul dintre cei mai distructivi factori de stres abiotic, ce afecteaza culturile de pe intreg mapamondul.

Expunerea la stresul cauzat de seceta influenteaza negativ rata de supravietuire a plantelor, reduce cresterea acestora, impiedica diviziunea si alungirea celulelor reducand talia plantelor, cu consecinte directe de reducere a nivelului recoltelor sau chiar de compromitere totala a cestora in situatii extreme de stres.

Ce fertilizanti si biostimulatori va propun specialistii ALCEDO pentru asigurarea recoltelor fata de seceta si arsita? Raspunsul, aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.