Ce facem daca avem samulastra de cereale paioase in culturile de rapita?

Pentru combaterea samulastrei de cereale paioase, dar si a buruienilor graminee anuale si perene, va recomandam MATADOR MAX, erbicid sistemic, cu aplicare in postemergenta.

Este foarte activ in combaterea buruienilor graminee anuale si perene din culturile de rapita, dar si la multe alte culturi, datorita tehnologiei avansate Isolink (include surfactant si penetrant in formulare), care permite o absorbtie superioara, valorificand la maxim puterea substantei active.

Doza la rapita, la fel ca la toate celelalte culturi, este de 1,75 – 2,0 l/ha, in functie de spectrul de imburuienare si stadiul de vegetatie al buruienilor.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.