Ce facem cand avem o toamna secetoasa si plantele sufera?

Pe langa daunatori, stresul hidric poate stopa cresterea si dezvoltarea plantelor, existand chiar riscul ca plantele sa nu fie pregatite sa reziste la temperaturile negative din timpul iernii.

In aceasta situatie, si tinand cont de faptul ca in perioada urmatoare sunt anuntate precipitatii, dar si scaderi bruste de temperatura, specialistii ALCEDO recomanda utilizarea unui fertilizant foliar cu efect biostimulator, asa cum sunt cei din gama AlgaMAX, care ajuta plantele sa reziste stresului cauzat de seceta prelungita din aceasta toamna si temperaturilor scazute.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.