Ce erbicid prezinta control de lunga durata al buruienilor problema intr-un spectru larg de culturi?

Scris de Echipa Alcedo

RANGO este un erbicid sistemic postemergent pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene, precum si a samulastrei de cereale din culturile dicotiledonate. Acesta este absorbit rapid de catre frunzele buruienilor graminee si translocat in intreaga planta.

RANGO prezinta flexibilitate in aplicare si control de lunga durata al buruienilor problema. De asemenea, are selectivitate foarte buna pentru culturile la care se aplica: rapita, floarea soarelui, soia, sfecla de zahar, cartof, tomate, ardei gras, ceapa, pepeni verzi, castraveti, foioase, lucerna si vita de vie.

Pentru o buna eficacitate a produsului asupra buruienilor graminee anuale, se recomanda aplicarea din faza de 1-3 frunze pana la infratire. Pentru combaterea costreiului din rizomi se recomanda aplicarea pana in faza de 15-20 cm, iar pentru pir se aplica pana in faza de 10-15 cm.

Doza recomandata: 0,75 – 2 l/ha, in functie de cultura.

Important! Performantele erbicidului nu sunt afectate de ploaie, de indata ce solutia s-a uscat pe plante.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO