Ce erbicid preemergent asigura combaterea superioara si de lunga durata a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata?

Scris de Echipa Alcedo

Recomandarea noastra de astazi este TENDER, partenerul ideal in preemergenta pentru diverse programe tehnologice, deoarece are o solubilitate ridicata, actionand in stratul superior al solului chiar si la cantitati mici de precipitatii.

TENDER este un erbicid selectiv din grupa acetanilidelor, ce asigura in special combaterea buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata din culturile de porumb si floarea soarelui. Produsul este preluat prin coleoptil in timpul germinatiei semintelor si in cursul perioadei de rasarire. Astfel, buruienile sunt distruse inainte, in timpul sau imediat dupa rasarire.

Atentie! Eficacitatea maxima a tratamentului se obtine in conditii de pregatire buna a patului germinativ, fara bulgari, bine maruntit in primavara, dupa aratura de toamna. La o aplicare corecta, durata de actiune a produsului este de 4-6 saptamani.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO