Ce erbicid ofera selectivitate maxima pentru cultura de grau?

Scris de Echipa Alcedo

Recomandarea noastra de astazi consta intr-un graminicid dedicat protejarii cerealelor, si anume erbicidul FENOVA SUPER.

Este un erbicid sistemic, caracterizat de un control optim al buruienilor monocotiledonate anuale de importanta economica majora, precum Apera spica-venti si Avena spp. Este selectiv fata de culturile de cereale datorita safenerului incorporat in formulare, iar pentru cultura de grau prezinta selectivitate maxima.

Atentie! Controlul maxim se obtine atunci cand buruienile au 2-3 frunze si pana la sfarsit de infratire.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.