Ce erbicid este destinat combaterii buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase si porumb?

Scris de Echipa Alcedo

Fermierii iscusiti aleg VECTOR, un erbicid sistemic cu aplicare in postemergenta. Produsul se aplica primavara, la temperaturi de peste 5ºC, spre deosebire de produsele standard, care devin active numai de la temperaturi de peste 8-10ºC. De asemenea, penetreaza foarte rapid suprafata foliara a buruienilor, migrand spre punctele de crestere ale acestora si opreste cresterea lor in 24 de ore.

Cand si la ce culturi poate fi aplicat?

VECTOR este destinat combaterii buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase si porumb.

La cereale paioase, VECTOR poate fi aplicat de la inceputul infratirii pana la formarea a 2 internodii, atat la cele de toamna, cat si la cele de primavara. Doza omologata este de 0,4 – 0,6 l/ha.

La porumb, se aplica in stadiul de 4-6 frunze, fiind un erbicid selectiv pentru hibrizii de porumb. In doza de 0,4 l/ha combate peste 95% din buruienile aflate in primele faze de vegetatie. Pentru combaterea buruienilor perene si a celor aflate in stadii avansate de dezvoltare se recomanda doza de 0,6 l/ha.

Atentie! Produsul nu se aplica la cultura de porumb daca s-au facut tratamente cu insecticide organofosforice.

De ce sa alegeti VECTOR?

Asigura combaterea totala a turitei (Galium aparine) si musetelului (Matricaria spp.), chiar si in stadii avansate de dezvoltare. Are o eficacitate foarte buna in combaterea palamidei (Cirsium arvense), plus alte peste 100 de specii de buruieni cu frunza lata, frecvente in culturile cerealiere, inclusiv samulastra de floarea soarelui.

Mai multe detalii gasiti aici: https://alcedo.ro/produse/vector/

Nu uita! Pentru investitii iscusite, alege PACHETELE TEHNOLOGICE de la ALCEDO care, pe langa VECTOR, contin fungicide si insecticide pentru o tehnologie completa!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO