Cauti un insecticid cu actiune rapida, care sa poata fi aplicat atat la culturile semanate in toamna, cat si la cele semanate in primavara?

Scris de Echipa Alcedo

Faster Gold 50 EC este solutia, avand omologare la grau, orz, ovaz, rapita, mazare, cartof, fasole, par si sfecla de zahar

Lambda-cihalotrinul este o substanta activa ce face parte din generatia a treia de piretroizi de sinteza. Aceasta grupa se caracterizeaza printr-o mai mare foto-stabilitate si o mai accentuata activitate insecticida decat grupele precedente.

Din aceasta grupa face parte insecticidul iscusit Faster Gold 50 EC, un insecticid de contact si ingestie, ce actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor. Insectele inceteaza sa se mai hraneasca, dupa care intervine paralizia si apoi moartea acestora. Faster Gold 50 EC actioneaza atat asupra adultilor, cat si a larvelor.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO