Cauti un insecticid care sa combata daunatorii atat de la grau, rapita, porumb si cartof, dar si la legume, pomi fructiferi si vita de vie?

Scris de Echipa Alcedo

Mospilan 20 SP este solutia!

Daunatorii sunt o problema majora, fie ca ne referim la culturile de grau, rapita, porumb si cartof, dar si la legume, pomi si vita de vie. Daca nu se intevine la timp, acestia pot afecta culturile, ajungandu-se pana la compromiterea lor.

MOSPILAN 20 SP este un insecticid utilizat pentru combaterea unui numar mare de daunatori atat la cultura mare, cat si in pomicultura, viticultura, legumicultura si silvicultura. Toate omologarile sunt disponibile aici: https://alcedo.ro/produse/mospilan-20-sp/.

Actiunea sa dureaza peste 3 saptamani, nefiind influentat de temperatura. In plus, produsul nu afecteaza albinele si prezinta toxicitate scazuta pentru om, animale si mediu.

De ce este MOSPILAN 20 SP iscusit? Pentru ca prezinta o actiune rapida asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale insectelor (oua, larve, adulti), doza de utilizare la hectar este redusa si este foarte prietenos cu entomofauna utila.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.