Cauti un hibrid de floarea soarelui performant, cu continut ridicat de acid oleic?

NHK12M010 este un hibrid semi-tardiv de floarea soarelui high oleic, ce a fost ales in portofoliul Alcedo de Seminte iscusite pentru ca, in conditii de tehnologie ridicata, continutul de acid oleic poate depasi 90%. Mai multe caracteristici ale acestui hibrid sunt prezentate mai jos:

AVANTAJE

  • Vigoarea la rasarire: nota 8
  • Toleranta la seceta: nota 8
  • Uniformitatea infloririi: nota 8

TOLERANTE

  • Lupoaie (Orobanche cumana): nota 5 (este rezistent genetic pana la rasa E si recomandam ca in zonele in care este presiune de lupoaie sa se aplice erbicidul LISTEGO/PULSAR in doza de 1.2 litri/ha, in faza de 6-8 frunze ale florii soarelui)
  • Putregaiul alb pe tulpina si calatidiu (Sclerotinia sclerotiorum): nota 5
  • Patarea bruna si frangerea tulpinilor (Phomopsis helianthi): nota 6
  • Mana florii soarelui (Plasmopara helianthi): nota 7

CARACTERISTICI

  • Continut ridicat de acid oleic: in conditii de tehnologie ridicata poate depasi 90%
  • Potential de productie: 3.600-5.400 kg/ha
  • Continutul de ulei: 46-49%
  • Sanatatea plantei la maturitate: nota 7
  • Toleranta la cadere: nota 8
  • Inaltimea plantei: 170-180 cm
  • Pozitie calatidiu: semi-erecta
  • Densitatea recomandata: 55.000-65.000 plante recoltabile/ha

Scala de evaluare a hibrizilor: 1 = Slab, 9 = Excelent

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.