Cauti un hibrid de floarea soarelui cu toleranta la erbicidul Express?

Floarea soarelui este una dintre cele mai raspandite culturi din Romania, tara noastra ocupand un loc fruntas atat in Uniunea Europeana, cat si in lume, la productia de floarea soarelui. Tehnologia Express ofera un control eficient al buruienilor cu frunza lata, insa trebuie sa aveti in vedere cultivarea unui hibrid de floarea soarelui rezistent la erbicidul Express.

RGT INTERSTELLAR SU este un hibrid de floarea soarelui linoleic, semi-timpuriu, cu tehnologie EXPRESS, cu o foarte buna vigoare dupa rasarire si talie de 165-180 cm. Este recomandat pentru cultivare in Oltenia, vest, nord-vest, centrul tarii si partea de nord a Moldovei, zone in care nu avem presiune de Lupoaie (Orobanche cumana). Are continut ridicat de ulei, de pana la 48%. Are toleranta foarte buna la mana (Plasmopara helianthi) RM9, la patarea bruna si frangerea tulpinilor (Phomopsis/Diaporthe helianthi), la putregaiul alb pe tulpina si calatidiu (Sclerotinia scletoriorum) si la innegrirea tulpinilor (Phoma macdonaldi). Are randament foarte ridicat in tehnologie intensiva si o foarte buna stare de sanatate pana la recoltare.

Densitatea recomandata pentru conditii bune este 60.000-65.000 b.g./ha, iar pentru conditii limitative este de 55.000-60.000 b.g./ha.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.