Cauti un fungicid sistemic si cu un spectru larg de actiune? La noi gasiti solutia “iscusita”!

Actiune sistemica, efect preventiv si curativ, cel mai mobil dintre triazolii moderni… toate aceste caracteristici ne duc cu gandul la fungicidul TOPGUARD 25 SC (a doua denumire comerciala pentru IMPACT 25 SC).

Este absorbit de aparatul foliar si translocat rapid in intreaga planta, protejand in timp real noile cresteri ale acesteia. Are un efect de lunga durata, de pana la 6 saptamani, ce garanteaza flexibilitate in aplicare.

In ceea ce priveste spectrul de combatere, TOPGUARD 25 SC combate un complex de boli foliare si ale spicului din culturile de cereale. Din cultura de sfecla, combate Cercospora beticola (cercosporioza) si Erysiphe betae (fainarea). Din cultura de floarea soarelui, combate Phomopsis helianthi (patarea bruna a frunzelor si frangerea tulpinilor). Din cultura de rapita, combate Sclerotinia sclerotiorum (putregaiul alb), Alternaria sp. (alternarioza), Botrytis cinerea (putregaiul cenusiu). Din culturile de orz, triticale si secara, combate Blumeria sp. (fainarea), Pyrenophora sp. (sfasierea frunzelor), Puccinia sp. (rugini), Mycosphaerella Graminicola (patarea bruna a frunzelor), Rhynchosporium secalis (arsura frunzelor).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.