Cauti un fungicid sistemic si cu un spectru larg de actiune? La noi gasiti solutia “iscusita”!

Scris de Echipa Alcedo

Actiune sistemica, efect preventiv si curativ, cel mai mobil dintre triazolii moderni… toate aceste caracteristici ne duc cu gandul la fungicidul TOPGUARD 25 SC (a doua denumire comerciala pentru IMPACT 25 SC).

Este absorbit de aparatul foliar si translocat rapid in intreaga planta, protejand in timp real noile cresteri ale acesteia. Are un efect de lunga durata, de pana la 6 saptamani, ce garanteaza flexibilitate in aplicare.

In ceea ce priveste spectrul de combatere, TOPGUARD 25 SC combate un complex de boli foliare si ale spicului din culturile de cereale. In culturile de grau orz, triticale si secara, combate fainarea (Blumeria sp. ), sfasierea frunzelor (Pyrenophora sp.), rugini (Puccinia sp.), patarea bruna a frunzelor (Mycosphaerella graminicola), arsura frunzelor (Rhynchosporium secalis).

In cultura de sfecla, combate cercosporioza (Cercospora beticola) si fainarea (Erysiphe betae). In cultura de floarea soarelui, combate  patarea bruna a frunzelor si frangerea tulpinilor (Phomopsis helianthi ), iar in cultura de rapita combate  putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), alternarioza (Alternaria sp.) si putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO