Cauti un fungicid cu spectru mare de combatere, deci cu omologari la multe culturi? TOPSIN 500 SC este solutia iscusita!

Scris de Echipa Alcedo

Fie ca vorbim despre bolile foliare si ale spicului la grau si orz (fainarea, rugini, septorioza, fuzarioza, etc.), putregaiuri  si patari la floarea soarelui si rapita (putregaiul alb, putregaiul cenusiu, patarea bruna si frangerea tulpinilor, putregaiul negru, etc.), putregaiul si fainarea la vita de vie, rapanul si fainarea la mar, fuzarioza la tomate, ardei, vinete, castraveti, pepeni verzi si galbeni, patarea frunzelor la visin si cires, etc.,  toate aceste boli trebuie combatute pentru a avea productii ridicate si de calitate.

Stiati ca exista o solutie pentru toate aceste probleme? TOPSIN 500 SC are actiune fungicida, de contact si sistemica, fiind absorbit de plante prin frunze si radacini. Are un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor cu infectie de suprafata si sistemica. Atentie! Eficacitatea cea mai buna se obtine atunci cand tratamentele se aplica preventiv, inainte sau la aparitia primelor simptome de boala.

Pe langa tratamentele in vegetatie, la floarea soarelui are omologare si pentru tratamentul semintei, impotriva putregaiului alb, una din cele mai pagubitoare boli ale acestei culturi, tratamentul fiind obligatoriu mai ales acolo unde nu se respecta rotatia culturilor sau se aplica o rotatie scurta.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO