Cauti un erbicid omologat pentru cultura porumbului, ce combate atat buruieni graminee anuale si perene, cat si unele buruieni anuale cu frunza lata?

Scris de Echipa Alcedo

Pentru fermierii care cauta un erbicid omologat pentru cultura porumbului, al carui spectru de combatere cuprinde atat buruieni monocotiledonate anuale (incluzand specii de SetariaEchinochloa, Digitaria, Panicum, Lolium si Avena) si perene (Sorghum halepense din rizomi si din seminte, Agropyron repens), cat si buruieni dicotiledonate anuale (Amaranthus spp. si specii de crucifere), specialistii ALCEDO recomanda ASTRAL 40 OD, un erbicid sistemic selectiv, produs in Romania.

ASTRAL 40 OD este un produs conditionat sub forma de suspensie concentrata uleioasa (ulei vegetal de floarea soarelui) fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem, ce contine nicosulfuron 40 g/l, substanta activa din grupa erbicidelor sulfonilureice.

ASTRAL 40 OD este absorbit prin frunze si radacini, se transloca spre tesuturile de crestere, stopand astfel diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le uscarea.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO