Cauti un erbicid cu fereastra larga de aplicare si spectru larg de combatere omologat pentru cultura de grau?

Scris de Echipa Alcedo

SENIOR este un erbicid sistemic de ultima generatie, cu aplicare postemergenta si cu un spectru larg de combatere a buruienilor graminee si a celor cu frunza lata din cultura de grau.

Poate fi aplicat primavara de la stadiul de 2-3 frunze la stadiul de 2-3 internodii. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda sa se erbicideze atunci cand buruienile sunt in crestere activa. Combaterea este influentata de stadiul de dezvoltare a buruienilor, stadiile tinere de dezvoltare fiind mai usor controlate.

Controlul optim pentru graminee este de:

  • pana la 3 frati pentru Apera spica venti;
  • pana la infratire pentru Avena fatua;
  • la 4-6 frunze pentru buruienile dicotiledonate.

Temperatura optima de aplicare este intre 8-25°C, dar tratamentele pot fi facute incepand de la 5°C. In acest caz, aparitia simptomelor de combatere este mai lenta, dar controlul final nu este afectat.

Pentru largirea spectrului de combatere, specialistii ALCEDO recomanda aplicarea impreuna cu unul din erbicidele din familia RIVAL, pe care le gasiti in pachetele tehnologice DUO RIVAL SENIOR si DUO RIVAL SENIOR PLUS.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO