Cauti un erbicid cu actiune rapida si spectru larg de combatere a buruienilor dicotiledonate din culturile de leguminoase si nu numai?

Scris de Echipa Alcedo

Conform specialistilor, buruienile se adapteaza mai bine si mai repede la conditiile de clima si sol, ajungand sa concureze cu plantele de cultura atat pentru substantele nutritive din sol, cat si apa si lumina.

Cum ne protejam culturile impotriva lor? Recomandarea noastra de astazi este erbicidul FIGHTER, un erbicid din clasa diazinelor, cu actiune de contact, pentru combaterea buruienilor cu frunza lata din culturile de leguminoase (mazare, fasole, soia, bob, lucerna, trifoi, etc), cereale paioase (singure sau in amestec), porumb si cartof. Este absorbit prin frunze si alte organe verzi, avand impact asupra procesului de fotosinteza al buruienilor, iar efectul este vizibil dupa aproximativ 2 zile – ingalbenirea buruienilor sensibile si apoi necrozarea lor.

Care sunt avantajele aplicarii erbicidului FIGHTER? Este usor de aplicat, are actiune rapida si prezinta un spectru larg de combatere a buruienilor dicotiledonate, inclusiv cele problema.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO