Cauti un erbicid ale carui performante sa nu fie afectate de ploaie?

Cu o formulare de calitate ce imbunatateste penetrarea si absorbtia substantei active in tesuturile plantei, eliminand riscul spalarii prin ploaie, RANGO este solutia iscusita pentru controlul buruienilor monocotiledonate anuale si perene din culturile de rapita si floarea soarelui.

RANGO este un erbicid sistemic postemergent ce a fost ales in portofoliul de PRODUSE ISCUSITE nu doar pentru spectrul de combatere, ci si pentru eficacitatea asupra samulastrei de cereale. Produsul prezinta flexibilitate in aplicare si control de lunga durata al buruienilor problema si o selectivitate foarte buna pentru culturile la care se aplica.

Pentru o buna eficacitate a produsului asupra buruienilor graminee anuale, se recomanda aplicarea din faza de 1-3 frunze pana la infratire. Efectul total este obtinut la 14-21 zile de la aplicare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.