Cauti o solutie pentru erbicidare tarzie la cerealele paioase, fara a cauza fitotoxicitate la plantele de cultura?

Scris de Echipa Alcedo

Buruienile care domina de regula culturile de cereale paioase apartin grupei dicotiledonate (buruieni cu frunza lata), cele mai multe dintre acestea germinand toamna. In functie de spectrul de imburuienare, densitatea acestora si stadiu de dezvoltare exista mai multe strategii de combatere in primavara. Pentru combaterea buruienilor cu succes mai tarziu, cand alte erbicide nu mai pot fi administrate, va recomandam aplicarea erbicidului DICOPUR M, de la stadiul de 3 frunze pana la aparitia ligulei (BBCH 13-39).

Ce caracteristici il recomanda pentru o erbicidare tarzie?

  • are o fereastra de aplicare mare (de la 3 frunze pana la aparitia ligulei)
  • combate buruienile dificile precum lungurica (Galeopsis tetrahit), rocoina (Stellaria media), palamida (Cirsium arvense), hrisca urcatoare (Polygonum convolvulus), samulastra de rapita Clearfield si samulastra de floarea soarelui Clearfield si Express
  • este absorbit cu precadere pe cale foliara, dar si prin radacini
  • are un spectru mare de combatere
  • este un erbicid sistemic, de tip hormonal

Pentru a mari spectrul de combatere, DICOPUR M poate fi aplicat impreuna cu unul din erbicidele din gama RIVAL, iar pentru un pret avantajos poti alege pachetul tehnologic DUO RIVAL DICOPUR M, disponibil aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.