Care sunt factorii care au dus la o posibila crestere a populatiilor de rozatoare in camp?

Scris de Echipa Alcedo

Anul acesta am avut de toate… Si ploi insemnate cantitativ, in special in lunile mai si iunie, dar si seceta, in special in a doua jumatate a lui iulie, august si septembrie.

La mijlocul lui noiembrie, atat in lucerniere, cat si in porumbistile ramase nelucrate, s-a observat prezenta tot mai numeroasa a galeriilor facute de rozatoare.

Soarecii de camp si-au facut simtita din nou prezenta.

Daca va fi o iarna mai usoara, asa cum s-a intamplat in ultimii ani si daca vom avea o primavara secetoasa, este foarte posibil sa avem probleme cu culturile de toamna, anul urmator, la reluarea vegetatiei.

Care sunt factorii care au dus la o posibila crestere a acestor populatii de rozatoare?

La aceasta intrebare ne raspunde dr. ing. Emil Georgescu de la INCDA Fundulea, in articolul ce poate fi citit aici.

Pana data viitoare, ramai alaturi de noi pe Facebook, Instagram si Website.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.