Care sunt avantajele alegerii unui soi de orzoaica de primavara?

Scris de Echipa Alcedo

Dupa cum vedem, vremea ne ofera surprize si nu putine. Iarna a fost relativ blanda si fara prea multa zapada. Am ajuns sa ne “bucuram” de zapada la final de martie. Acum putem vedea foarte bine care pot fi problemele orzulului de toamna, daca vremea a intervenit in mod “negativ”.  Putem vedea ingalbeniri cauzate de virozele transmise de afide, plantute inghetate, daca in timpul iernii temperaturile au fost scazute iar orzul nu a fost bine inradacinat, infratit sau calit. La orzoaica de primavara, aceste fenomene sunt excluse!

Pentru acest sezon am ales cu grija unele dintre cele mai productive soiuri de orzoaica de primavara existente in piata. Fermierii care se hotarasc asupra acestei culturi, pot alege intre RGT PLANET si TUNIKA. Pentru o gama completa, venim in ajutorul dumneavoastra si cu un soi de ovaz si unul de grau de primavara, PROKOP, respectiv GRANNY, soiuri ce prezinta indici de calitate superiori.

Nu uitati si de PRODUSELE DE PROTECTIA PLANTELOR si INGRASAMINTELE ISCUSITE care isi gasesc loc in tehnologia acestor culturi!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO