Care este solutia pentru a avea culturi de cereale paioase curate in primavara? Erbicidarea inca din toamna!

Combaterea buruienilor la culturile de cereale paioase inca din toamna este o necesitate, mai ales in conditiile unor toamne si ierni mai blande. Care este solutia pentru a avea culturi curate? Erbicidarea inca din toamna!

O solutie eficienta, cu protectie de lunga durata, v-o ofera erbicidul RIVAL TOP 20 SG. Eficacitatea erbicidului este maxima la doza de 30 g/ha, daca produsul este aplicat in stadii timpurii de dezvoltare ale buruienilor dicotiledonate anuale, din culturile de grau, orz, triticale, secara si ovaz.

Pentru a beneficia de un spectru mai mare de combatere a buruienilor dicotiledonate anuale si a unora perene, o alta optiune pentru erbicidarea in toamna este aplicarea, pe langa erbicidul RIVAL TOP 20 SG, a unuia dintre erbiciele KINARA sau ADIUNKT 500 SC, cu aplicare de la faza de infratire si pana la aparitia frunzei stindard a cerealelor.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.