Care este solutia iscusita pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale, monocotiledonate perene si dicotiledonate anuale din cultura de porumb?

Scris de Echipa Alcedo

ASTRAL 40 OD combate buruieni monocotiledonate anuale (incluzand specii de Setaria, Echinochloa, Digitaria, Panicum, Lolium si Avena), monocotiledonate perene (Sorghum halepense din rizomi si din seminte, Agropyron repens) si dicotiledonate anuale (Amaranthus spp. si specii de crucifere).

ASTRAL 40 OD este un erbicid sistemic, selectiv, care este absorbit prin frunze si radacini, se transloca pana la nivelul varfurilor de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le in final uscarea.

Doza omologata este de 0,8 l/ha pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale, cu aplicare in postemergenta, cand plantele de porumb au 4-6 frunze, iar buruienile monocotiledonate au 2-4 frunze. Pentru combaterea costreiului din rizomi sau a altor graminee perene, doza omologata este de 1,0-1,5 l/ha, cu aplicare in postemergenta, cand plantele de porumb au 4-6 frunze, iar costreiul din rizomi are 15-20 cm.

Important! ASTRAL 40 OD este compatibil cu fertilizantii foliari MICROFERT U si MICROFERT ZN, dar si cu cei din gama FOLIMAX, exceptie facand FOLIMAX COPPERY-IQ. Se poate aplica in amestec pentru prevenirea carentelor de zinc si a altor nutrienti necesari cresterii si dezvoltarii plantelor de porumb.

Pentru largirea spectrului de combatere, in functie de buruienile problema din ferma dvs., alegeti unul din PACHETELE TEHNOLOGICE de la ALCEDO, care, pe langa ASTRAL 40 OD, contin CEREDIN FORTE 464 SL, VECTOR, RUMEZO 200 SE, PRINCIPAL si DICOPUR TOP.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO