Buruienile graminee va creeaza probleme in culturile agricole? Erbicidul LEOPARD 5 EC, solutia perfecta!

Scris de Echipa Alcedo

LEOPARD 5 EC, erbicid fabricat in Romania, combate buruienile graminee, avand o eficienta ridicata inclusiv asupra costreiului, dar si asupra samulastrei de cereale. Fiind un erbicid cu actiune sistemica si selectiva, LEOPARD 5 EC este rapid absorbit de frunzele buruienilor (in cca. 2-3 ore) si se transloca in toate punctele de crestere intensa, inclusiv in radacini si rizomi. Atentie! Actiunea erbicida a produsului este cu atat mai rapida cu cat buruienile sunt intr-o faza mai tanara de crestere.

LEOPARD 5 EC este omologat pentru aplicarea la mai multe culturi, cum sunt: floarea-soarelui, cartofi, pepeni, ardei, tomate, varza de toamna, soia, mazare, fasole, arbusti fructiferi, etc.

Despre eficacitatea acestui erbicid, dozele omologate si buruienile combatute, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.