BUMPER 250 CE, solutia “iscusita” impotriva bolilor foliare din culturile de cereale paioase

In aceasta perioada, la culturile de cereale paioase isi fac aparitia bolile foliare, in special, fainarea si septorioza, fapt pentru care va recomandam sa folositi un fungicid cu actiune preventiva si curativa, si anume, BUMPER 250 CE, produs fabricat in Romania. Acest fungicid actioneaza ca un scut protector, iar tratamentele fitosanitare se efectueaza in functie de momentul aparitiei primelor simptome de boala, dar si de intensitatea atacului. Mai mult, pe langa efectul foarte bun asupra bolilor foliare din culturile de cereale paioase, BUMPER 250 CE se poate utiliza si in combaterea fainarii la vita de vie, mar si castraveti.

Mai multe informatii despre acest fungicid, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.