Bronze Astral Tender va scapa de buruienile din cultura de porumb

Scris de Echipa Alcedo

Porumbul este o cultura cu un grad ridicat de imburuienare, iar necombaterea lor poate avea influenta asupra calitatii productiei. De aceea, astazi, va aducem in atentie pachetul Bronze Astral Tender, util pentru culturile dumneavoastra de porumb.

Astral 40 SC, este un erbicid sistemic selectiv, care absorbit prin frunze si radacini se transloca spre tesuturile de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le uscarea. Spectrul actiunii erbicide cuprinde buruieni monocotiledonate anuale (incluzand specii de Setaria, Echinochloa, Digitaria, Panicum, Lolium siAvena), monocotiledonate perene (Sorghum halepense – din rizomi si din seminte, Agropyron repens), precum si dicotiledonate anuale (Amaranthus spp. si specii de crucifere). Astral 40 SC se foloseste in doza de 1,25 l/ha.

Produsul Tender este a doua denumire comerciala a lui Dual Gold 960 EC si este un erbicid preemergent ce asigura combaterea superioara si de lunga durata, in special a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. Are o solubilitate ridicata, actionand in stratul superior al solului, chiar si la cantitati mici de precipitatii. Se foloseste in doza de 1,25 l/ha. Preemergent fara incorporare imediat dupa semanat, in conditii de umiditate suficienta.

Ceredin Super 40 SL este un erbicid sistemic selectiv, cu spectru larg de actiune in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene. Se aplica in doza de 1 l/ha, cand porumbul are 4-6 frunze, buruienile au 2-4 frunze, iar palamida este sub 10 cm inaltime.

Pentru pachetul Bronze Astral Tender se obtine o reducere de 32.64% la indeplinirea conditiilor contractuale, ajungandu-se la un cost de 247,90 RON/ha fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!”, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 368,00 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 400 de puncte.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest pachet, dar si despre alte produse, puteti contacta reprezentantul Alcedo din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.