BOXER – soi de mazare cu un continut foarte ridicat de proteina in bob

BOXER este un soi de mazare mediu timpuriu cu bobul galben. De ce a fost ales in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE de la ALCEDO? Deoarece prezinta o dezvoltare rapida in primele faze de vegetatie, plantele de inaltime medie sunt foarte rezistente la cadere atat in timpul vegetatiei, cat si la recoltare. De asemenea, BOXER este un soi foarte tolerant la antracnoza.

Pentru mai multe informatii despre BOXER, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.