Boli in culturile de legume sau in plantatiile pomicole? TOPSIN 500 SC, fungicidul ideal cu efect preventiv si curativ

Septorioza, fuzarioza, verticilioza la legume sau rapanul, fainarea sau patarile la pomii fructiferi sunt doar cateva dintre bolile care va pot crea mari probleme. In lipsa tratamentelor cu fungicide, culturile pot fi grav afectate de aceste boli, iar recoltele vor fi de slaba calitate. Asa ca, nu omiteti efectuarea tratamentului cu fungicide, iar in acest context va recomandam utilizarea lui TOPSIN 500 SC, fungicid fabricat in Romania. Retineti! TOPSIN 500 SC este absorbit rapid de plante prin frunze si radacini, cu un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor cu infectie de suprafata si sistemica. Eficacitatea cea mai buna se obtine cand tratamentele se aplica preventiv, inainte sau la aparitia primelor simptome de boala.

Despre eficacitatea acestui fungicid, dozele omologate si bolile combatute, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.