Biostimulatorii AlgaMAX – efect dublu: stimulare si nutritie

Scris de Echipa Alcedo

Biostimulatorii AlgaMAX provin din extractul de Ascophyllum nodosum si au in compozitia lor compusi bioactivi cu proprietati probate prin rezultatele cercetarilor multianuale in ceea ce priveste dezvoltarea sistemului radicular, cresterea vigorii plantelor si a rezistentei la factorii de stres, o fotosinteza superioara si eficienta ridicata a utilizarii nutrientilor .

Tehnologia de productie a AlgaMAX este una foarte precisa, asigurandu-se obtinerea unui extract cu o puritate maxima si o actiune nealterata a compusilor bioactivi continuti de algele naturale.

AlgaMAX Fluid si AlgaMAX Complex NPK contin: substante naturale bioactive pure, cum sunt: carbohidratii si aminoacizii, macronutrienti si micronutrienti, cum ar fi: manitolul, fucoidanul, acidul alginic, oligozaharidele, betainele, azotul, fosforul, potasiul si oligoelementele.

Printre principalele beneficii ale aplicarii AlgaMAX la culturile agricole s-au identificat stimularea inradacinarii si a cresterii plantelor, eficienta ridicata a utilizarii nutrientilor, rezistenta marita la factorii abiotici de stres (salinitate, seceta, baltire, inghet), maximizarea randamentului/ha si a calitatii recoltelor.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO