Bani pentru fermieri!

Printr-o hotarare adoptata, ieri, Guvernul a alocat  suma de 349,4 milioane de lei pentru plata acestui ajutor, in anul 2017, la motorina utilizata in agricultura. Pretul pe litrul de motorina decontat agricultorilor a scazut de la 1,7975 de lei, cat a fost pentru anul 2015 si 2016, la 1,4185 de lei.

Sprijinul de care beneficiaza agricultorii pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura va fi acordat si in 2017, prin aplicarea unei rate reduse de impozitare a motorinei utilizate la efectuarea lucrarilor mecanizate in sectoarele vegetal, zootehnic si imbunatatiri funciare.

sursa: agrointel.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.