Azi, va recomandam pachetul tehnologic Rapita Orius bronze

Untitled-2Daca ieri, compania Alcedo va recomanda pachetul Rapita Mystic bronze, din seria de pachete tehnologice pentru cultura de rapita, astazi va propune sa cunoasteti un alt pachet, si anume Rapita Orius bronze. Acesta contine: fungicidul Orius 25 EW (0,5 l/ha), insecticidul Faster 10 EC (0,2 l/ha) si la alegere erbicidul Leopard 5 EC sau Targa 5 EC (1,0 l/ha postemergent). Produsele din acest pachet reprezinta cele mai performante solutii tehnologice pentru protectia culturii de rapita, ajutandu-va sa luptati eficient impotriva buruienilor, bolilor si a daunatorilor. Pretul de lista al acestor produse este de 166.80 lei, insa prin achizitionarea acestui pachet faceti o economie de 22.12%, costul pe hectar reducandu-se la 129.90 lei. Poate va intrebati de ce este important sa achizitionati un astfel de pachet? Ei bine, aceste produse va asigura protectia necesara impotriva bolilor si daunatorilor pentru o cultura sanatoasa de la infiintare pana la iernare.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.