Aveti simptome de fainare in plantatiile de vita de vie, meri sau culturile de legume? SULPHUR 80 WG, recomandarea viabila si rapida a specialistilor!

In aceasta perioada, fermierii se confrunta cu fainarea, in special la vita de vie, una dintre cele mai cunoscute boli, cu consecinte negative asupra recoltelor. Fainarea este provocata de diferite ciuperci, iar in acest context poate fi usor de combatut utilizand fungicidul SULPHUR 80 WG, produs pe care-l gasiti in portofoliul ALCEDO. Despre acest produs, va spunem ca este un fungicid de contact, ce contine 80% sulf, avand o formulare moderna granulata, care adera foarte bine pe frunza, asigurand protectie imediata. SULPHUR 80 WG se poate folosi atat la vita de vie, cat si la legume, dar si in plantatiile de mar.

Informatii despre dozele de aplicare, dar si alte detalii despre SULPHUR 80 WG, vi le ofera Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, urmarind filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.