Aveti probleme cu fuzarioza la grau si putregaiurile la floarea-soarelui? Fungicidul PRIORI XTRA “trateaza” eficient aceste boli!

In culturile de grau, acolo unde si-a facut aparitia fuzarioza sau acolo unde exista indicii ca-si va face aparitia, va recomandam sa aplicati fungicidul PRIORI XTRA, fabricat de catre Syngenta, a doua denumire comerciala a fungicidului Amistar Xtra 280. Pe langa fuzarioza, acest produs combate in mod sigur si alte boli care apar la cereale paioase – complexul de boli foliare si ale spicului, mai ales ca umiditatea si temperaturile ridicate din ultimele zile sunt factori determinanti pentru aparitia acestor boli. PRIORI XTRA este recomandat in tratamentul II sau III la cereale paioase, si are in compozitie si o strobilurina avand ca efect secundar mentinerea culturii verzi pe o perioada mai lunga de timp. De asemenea, acest fungicid se poate utiliza si impotriva tuturor putregaiurilor la floarea-soarelui, dar si la rapita. Mai multe informatii despre acest fungicid, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.