Aveti probleme cu bolile la rapita, floarea-soarelui, legume, pomi sau vita de vie? TOPSIN 500 SC poate fi solutia iscusita de care aveti nevoie!

TOPSIN 500 SC poate fi solutia iscusita de care aveti nevoie!

Aveti probleme cu bolile in culturile dumneavoastra si nu stiti cum sa rezolvati aceasta situatie? Noi va oferim solutia: TOPSIN 500 SC, un fungicid absorbit rapid de plante prin frunze si radacini. Are un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor cu infectie de suprafata si sistemica. Retineti! Eficacitatea cea mai buna se obtine cand tratamentele se aplica preventiv, inainte sau la aparitia primelor simptome de boala.

Combate o serie de agenti patogeni la tomate, castraveti, ardei, vinete, pepenii verzi si galbeni, vita de vie, grau si orz, floarea-soarelui, rapita, mar, par cires, visin si capsun.

TOPSIN 500 SC se poate aplica in amestec si cu alte fungicide si insecticide, cu exceptia celor alcaline, precum si cu fertilizanti foliari.

Pentru ca este un fungicid eficient si cu un spectru mare de actiune, TOPSIN 500 SC se regaseste in majoritatea pachetelor tehnologice de la ALCEDO.

Pentru pachetele tehnologice in care regasiti TOPSIN 500 SC accesati linkul: http://www.alcedoltd.ro/produse/promotii/oferta-speciala-primavara/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.