AVENUE – cel mai timpuriu soi de grau din piata!

AVENUE este un soi de grau nearistat, care ajunge la maturitate in 4-6 zile dupa recoltarea orzului. De aceea, trebuie sa aveti mare atentie la momentul recoltatului! Cat despre insusirile lui fiziologice, are o capacitate foarte buna de infratire si o toleranta foarte buna la inghet si cadere. In ceea ce priveste bolile, este un soi foarte tolerant la rugina bruna (Puccinia recondita) si mediu tolerant la rugina galbena (Puccinia striiformis) si septorioza (Septoria tritici). Toate acestea, alaturi de continutul ridicat de proteina (12,8-13%), se vor traduce in final in productii ridicate pentru fermierii care il vor alege. Densitatea optima de semanat este de 370-400 boabe germinabile/mp.

In acest an, samanta vine tratata cu fungicid.

Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.