Avantajele folosirii pachetelor tehnologice pentru diferite culturi

Scris de Echipa Alcedo

Nu de putine ori ati fost pusi in situatia de a cheltui timp si, evident, bani pentru a va achizitiona diferite produse de protectia plantelor, utile ce-i drept in combaterea bolilor, daunatorilor, dar si a buruienilor. Pentru a va ajuta in acest sens, va spunem ca aveti la indemana o serie de pachete tehnologice, atat pentru cerealele paioase cat si pentru cultura de porumb, floarea-soarelui si rapita, pe care le gasiti in reteaua ALCEDO.
Poate va intrebati de ce va sfatuim sa utilizati pachete tehnologice? Ei bine, pachetele tehnologice contin toate produsele de care aveti nevoie pentru cultura dumneavoastra: erbicide, fungicide, insecticide sau fertilizanti foliari. Cumpararea fiecarui produs in parte este mult mai costisitoare in comparatie cu achizitionarea pachetelor tehnologice. Nu uitati! Disponibilitatea produselor in ferma la momentul optim pentru aplicare, modul in care sunt structurate, pentru a asigura o tehnologie pentru cerintele fermierilor sunt alte avantaje. Totodata, pachetele sunt formate astfel incat sa acopere minimul de tratament al unei culturi, dar si tratamentul complet pentru cei care opteaza pentru aceasta varianta. Asadar, nu ezitati sa achizitionati pachete tehnologice!
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.